Κατασκευη ιστοσελιδας

κατασκευή ιστοσελίδας

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδων είναι η διαδικασία δημιουργίας ιστοσελίδας και υποσελίδων που περιέχουν πληροφορίες μιας εταιρείας ή επιχείρησης και των υπηρεσιών που παρέχει.  Η κατασκευή ιστοσελίδας θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα είδος διαφήμισης μιας επιχείρησης ή ατόμου. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη κατασκευή οικονομικής ιστοσελίδας με άψογη σχεδίαση, αισθητική και άριστη εμπειρία χρήσης. Άλλωστε όπως και στα φυσικά καταστήματα πρώτα τραβάει τη προσοχή του πελάτη η εξωτερική εμφάνιση της επιχείρησης και ύστερα ο πελάτης κερδίζεται με την άριστη εξυπηρέτηση, στην περίπτωση της ιστοσελίδας μέρος της είναι η εμπειρία του χρήστη στην ιστοσελίδα

Στις μέρες μας η ψηφιακή παρουσία κάθε επιχείρησης είναι απαραίτητη για τη βιωσιμότητα της. Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων μας θέλοντας να διευκολύνει κάθε επιχείρηση να αποκτήσει τη δική της ιστοσελίδα αναλαμβάνει οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας σε ασυναγώνιστες τιμές για να μη σταθεί τίποτα εμπόδιο.

Ποιοι είναι οι παράγοντες για ένα επιτυχημένο site

Δημιουργία ιστοσελίδας

Σχεδίαση ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι μείζονος σημασίας. Αρχικά γίνεται ένα πρόχειρο πλάνο τι στοιχεία και πως θα είναι η ιστοσελίδα. Ο σχεδιασμός πρέπει να ταιριάζει με το είδος της επιχείρησης και το σκοπό της. Παραδείγματος χάρη άλλο σχεδιασμό θα έχει μια επιχείρηση που πουλάει έπιπλα και άλλη σχεδίαση ένα κομμωτήριο που απλά πληροφορεί τους χρήστες για τις υπηρεσίες που παρέχει.

Τυπογραφία

Έπειτα σειρά έχει η επιλογή της γραμματοσειράς που θα χρησιμοποιηθεί και του μεγέθους των γραμμάτων. Ανάλογα το που απευθύνεται η επιχείρηση θα επιλεχθεί η κατάλληλη γραμματοσειρά και το μέγεθος. Που θα μπουν τίτλοι και ποιο μέγεθος θα έχει κάθε τίτλος και που θα μπουν έντονα γράμματα.(όπου θέλουμε να δοθεί έμφαση δηλαδή)

Ιεράρχηση των πληροφοριών

Θεωρείται πως το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας μπαίνει τυχαία; Γίνεται μελέτη ανάλογα την επιχείρηση  και την ιστοσελίδα που θα τοποθετηθεί το μενού, που το λογότυπο, που η αναζήτηση, που η κάθε παράγραφος. Όλο το περιεχόμενο ιεραρχείται κατάλληλα για να έχουμε το σωστό αποτέλεσμα.

Πλοήγηση

Τέλος έχουμε τη δημιουργία του μενού και ένα σχέδιο πλοήγησης.Πως θα κινείται ο χρήστης; Θα μπει σε μία τοποθεσία ή σε παραπάνω το μενού; Τι επιλογές θα υπάρχου; Η εμπειρία του χρήστη είναι το σημαντικότερο, πρέπει να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα με φιλική πλοήγηση ώστε ο χρήστης να βρίσκει άμεσα και εύκολα την πληροφορία ή υπηρεσία που αναζητά. 

Εταιρεία Κατασκευής ιστοσελίδων Αθήνα

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων μας εδρεύει στην Αθήνα όμως η δραστηριότητά μας δεν περιορίζεται μόνο στην Αθήνα. Με την συνεχείς εξελίξεις στον χώρο των νέων τεχνολογιών ζούμε σε μια σύγχρονη εποχή που όλα μπορούν γίνουν εξ αποστάσεως online. Οπότε είτε βρίσκεστε στην Αθήνα είτε στην Θεσσαλονίκη ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα απλά επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email και σας ενημερώνουμε πλήρως για τη διαδικασία που θα ακολουθήσουμε και το κόστος της κατασκευής ιστοσελίδας σας.

Υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων

  • Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress. H πλατφόρμα WordPress είναι ίσως η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων αυτή τη στιγμή. Δημιουργεί εντυπωσιακές ιστοσελίδες, με εύκολη πλοήγηση και ασφάλεια για τους χρήστες μιας και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις και έτσι βελτιώνεται.

  • Custom κατασκευή ιστοσελίδας. Πρόκειται για δημιουργία ιστοσελίδας με κώδικα. Ιδανική επιλογή για μια εξατομικευμένη ιστοσελίδα. Το μειονέκτημα που έχουν οι ιστοσελίδες που έχουν φτιαχτεί με wordpress είναι ότι βασίζονται σε ίδια πρότυπα ενώ μια custom ιστοσελίδα είναι μοναδική, κατασκευάζεται όπως την έχει φανταστεί ο πελάτης χωρίς να υστερεί σε τίποτα άλλο.

  • Δημιουργία blog. Η δημιουργία blog είναι εύκολος τρόπος να βγάλετε χρήματα και να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό τη δημιουργία blog όπως ακριβώς το επιθυμείτε.

Έργα - κατασκευή ιστοσελίδας που έχουμε αναλάβει

  • Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου
  • Κατασκευή ιστοσελίδας Φροντιστηρίου
  • Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης σκαφών
  • Κατασκευή ιστοσελίδας σχολείου
  • Κατασκευή ιστοσελίδας για γιατρούς

Κατασκευή ιστοσελίδας προσφορά